Forfatter
Tittel Lamme lår og sukker biter: kunsten å skrive godt
Eksemplarstatus
Språk
Klassifikasjon
Emne
Serie
År
Noter "Kunsten å skrive godt" gir en oversiktlig innføring i hvordan man best kan uttrykke seg skriftlig. Per Egil Hegge tar blant annet for seg tegnsetting, setningsoppbygging, språklige virkemidler, sjangerbevissthet, nyanser og klisjeer med mer. Boken gir også tips om hvordan man unngår å bli misforstått i avisinnlegg, hovedoppgaver, rapporter, essays, brev og blogg. De ulike delene er krydret med eksempler.
1. utg. 2009 med tittel: Kunsten å skrive godt
Har innholdsfortegnelse
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001133nam 22002411 4500
*00132339
*008 a 00nob 2
*015 $a0260589$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-489-0972-9$bh.$cNkr 149.00
*08231$a808.066$zh$25
*100 0$aHegge, Per Egil$d1940-$jn.
*24510$aLamme lår og sukker biter$bkunsten å skrive godt$cPer Egil Hegge
*250 $aNy utg.
*260 $aOslo$bKagge$c2010
*300 $a226 s.
*440 0$aKagge språk
*503 $a1. utg. 2009 med tittel: Kunsten å skrive godt
*505 $aHar innholdsfortegnelse
*520 $a"Kunsten å skrive godt" gir en oversiktlig innføring i hvordan man best kan uttrykke seg skriftlig. Per Egil Hegge tar blant annet for seg tegnsetting, setningsoppbygging, språklige virkemidler, sjangerbevissthet, nyanser og klisjeer med mer. Boken gir også tips om hvordan man unngår å bli misforstått i avisinnlegg, hovedoppgaver, rapporter, essays, brev og blogg. De ulike delene er krydret med eksempler.
*650 1$aFaglig forfatterskap$1808.06/6$2BS$2BS$9nob
*950 0$aOppgaveskriving$zFaglig forfatterskap$9nob
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening