Forfatter
Tittel LavFODMAP : god mat for sensitive mager
Medansvarlig
Eksemplarstatus
Språk
Klassifikasjon
Emne
År
Noter FODMAP er en fellesbetegnelse for en gruppe vanskelig fordøyelige karbohydrater: fermenterbare oligosakkarider, disakkarider, monosakkarider og polyoler. For mange som sliter med sensitiv mage (irritabel tarm) kan det å unngå matvarer med disse karbohydratene være til hjelp. Denne boken inneholder 80 oppskrifter som følger FODMAP-dietten: middager, desserter, sauser, tilbehør og kaker som kan hjelpe mot urolig mage.
Har innholdsfortegnelse
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001326 am 2200253 4500
*00126229
*008 a 00nob 2
*015 $a0420984 $bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-03-29531-7 $bib. $cNkr 349.00
*08231$a641.563 $zh $25
*100 0$aÅgotnes, Cecilie Hauge$d1973-$jn.
*24510$aLavFODMAP $bgod mat for sensitive mager $cCecilie Hauge Ågotnes ; fotografier av Christin Eide
*260 $aOslo $bAschehoug$c2015
*300 $a175 s. $bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse
*520 $aFODMAP er en fellesbetegnelse for en gruppe vanskelig fordøyelige karbohydrater: fermenterbare oligosakkarider, disakkarider, monosakkarider og polyoler. For mange som sliter med sensitiv mage (irritabel tarm) kan det å unngå matvarer med disse karbohydratene være til hjelp. Denne boken inneholder 80 oppskrifter som følger FODMAP-dietten: middager, desserter, sauser, tilbehør og kaker som kan hjelpe mot urolig mage.
*650 1$aLavFODMAP-dietten$0matlaging$1641.5/631$2BS $2BS $9nor
*655 2$aKokebok$2BS $9nor
*700 0$aEide, Christin$efotogr. $jn.
*900 0$aHauge Ågotnes, Cecilie $d1973- $jn. $zÅgotnes, Cecilie Hauge $9nor
*950 0$aLow FODMAP-dietten $zLavFODMAP-dietten $0matlaging $9nor
*950 0$aLav FODMAP-dietten $zLavFODMAP-dietten $0matlaging $9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening