Forfatter
Tittel Kjøttfagene 1 [Lærebøker]: fra bås til bord
Eksemplarstatus
Språk
Hylleplassering
Emne
År
Noter Læremiddelet "Fra bås til bord" er delt i to bind. Dette første bindet inneholder den praktiske delen av fagstoffet: produksjonsgangen, dyrelære, slakting, kjøttråstoff og kjøttvareproduksjon. Bind to tar for seg de mer teoretiske emnene. Boka egner seg også for privatister som skal avlegge teoriprøve i kjøttfag. Har oppgaver og stikkordliste. Illustrert.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 nam
*00116329
*007
*008960826s1996 r 0 mul 9
*020 $a978-82-585-1161-5$c396,00
*025 $a9788258511615
*040 $aForlagsentralen ans
*096 $aVG 2
*110 $aKjøttindustriens fellesforening
*24500$aKjøttfagene 1$bfra bås til bord$hLærebøker
*250 $a1. utg., 4. oppl.
*260 $aOslo$bYrkesopplæring$c1996
*300 $a215 s.$bIllustrert$bIllustrert
*511 $autg Kjøttindustriens fellesforening
*520 $aLæremiddelet "Fra bås til bord" er delt i to bind. Dette første bindet inneholder den praktiske delen av fagstoffet: produksjonsgangen, dyrelære, slakting, kjøttråstoff og kjøttvareproduksjon. Bind to tar for seg de mer teoretiske emnene. Boka egner seg også for privatister som skal avlegge teoriprøve i kjøttfag. Har oppgaver og stikkordliste. Illustrert.
*653 $aErnæring og miljølære$bGrunnbøker$dVK1$eKjøttfag$fVideregående skole$gLæreplan av mai 1994
*653 $aHygiene og mikrobiologi $bGrunnbøker$dVK1$eKjøttfag$fVideregående skole$gLæreplan av mai 1994
*653 $aKonserveringsmetoder$bGrunnbøker$dVK1$eKjøttfag$fVideregående skole$gLæreplan av mai 1994
*653 $aKvalitetslære$bGrunnbøker$dVK1$eKjøttfag$fVideregående skole$gLæreplan av mai 1994
*653 $aProduksjonslære$bGrunnbøker$dVK1$eKjøttfag$fVideregående skole$gLæreplan av mai 1994
*653 $aRåstofflære$bGrunnbøker$dVK1$eKjøttfag$fVideregående skole$gLæreplan av mai 1994
*653 $aSalg og markedsføring$bGrunnbøker$dVK1$eKjøttfag$fVideregående skole$gLæreplan av mai 1994
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening