Steinkjer videregående skole

Hygiene og mikrobiologi: hotell og næringsmiddelfag
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Hygiene og mikrobiologi: hotell og næringsmiddelfag
Eksemplarstatus
  • 0/1
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • MAT OG DRIKKE 664 P
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2006
Noter
  • Eks. 2, 3, 4 og 5 er fra 1994
ISBN
  • 82-05-357269
Tilgjengelige
  • 0/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000     cam
*00112992
*007  
*008950116                a          00nob
*019  $bl$dL
*020  $a82-05-357269$bh.
*0823 $a664$zh
*096  $aMAT OG DRIKKE 664 P
*100 0$aPrøven, Ranveig Elisabeth
*24510$aHygiene og mikrobiologi$bhotell og næringsmiddelfag$cRanveig Elisabeth Prøven
*250  $aBokmål
*260  $aOslo$bUniversitetsforl.$c2006
*300  $a128 s.$bill.
*503  $aEks. 2, 3, 4 og 5 er fra 1994
*650 1$aMikrobiologi$xMatvarer$xNæringsmiddelteknologi
*650 2$aNæringsmiddelhygiene$0næringsmiddelteknologi
*650 2$aStorkjøkkener$xHygiene
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Utlånt20.10.2020Biblioteket Steinkjer videregående skoleMAT OG DRIKKE 664 P